Service Aircond Bandar Penawar

aircond bandar penawar

Perkhidmatan Servis aircond, pemasangan, baiki di Bandar Penawar, Kota Tinggi

Kami bersedia dengan servis aircond bandar Penawar, Kota Tinggi. Perkhidmatan yang disediakan ialah mencuci, memasang dan membaiki. Tekan sini untuk hubungi kami atau WhatsApp untuk dapatkan maklumat lanjut.

Antara lokasi perkhidmatan kami ialah;

  • Taman Desaru Utama
  • Taman Permata Penawar
  • Sekitar pusat Bandar Penawar

Hunbungi kami segera untuk lokasi yang berdekatan. Kami akan menghantar team untuk membuat pemeriksaan terus ke rumah atau pejabat anda.

service aircond bandar penawar

Perkhidmatan Service Aircond Bandar Penawar

Servis Aircond Asas

Perkhidmatan pembersihan asas meliputi cucian jaring plat penapis penghawa dingin, pemeriksaan gas aircond dan pemeriksaan penyejukkan oleh pakar kami.

Repair Aircond

Jika aircon anda rosak, jangan baikinya sendiri kerana ia memerlukan alatan khas untuk memeriksa dan mengenal-pasti kerosakkan. Hubungi kami untuk servis profesional.

Cucian Kimia

Digalakkan untuk penghawa dingin yang sudah lama tidak diselenggara. Servis ini merangkumi pembersihan gegelung kondensor, roda blower dan bilah. Selain itu, set luar juga di bersihkan sepenuhnya.

Elektrik & CCTV

Kepakaran lain dari MaBetaTech dalam bidang pendawaian elektrik (Wiring) dan pemasangan CCTV. Kami mempunyai staff yang berkemahiran dalam bidang ini.

Popular Artikel:

Service Aircond Bandar Penawar

Dapatkan perkhidmatan aircond Bandar Penawar daripada MaBetaTech. Kepakaran dalam servis, membaiki dan pemasangan dengan harga berpatutan

Service Aircond Kota Tinggi

Dapatkan perkhidmatan aircond Kota Tinggi daripada MaBetaTech. Kepakaran dalam servis, membaiki dan pemasangan dengan harga berpatutan

Carian Popular: